Şükrü Sözen'den Şehitlerimize Başsağlığı Mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Sn.Şükrü Sözen Şehitlerimize Başsağlığı Mesajı Yayınladı

Hakkari Çukurca`da PKK`lı hain teröristlerle askerlerimiz arasında çıkan çatışmada, 6 askerimiz ve 2 köy korucusu olmak üzere 8 evladımızı daha kaybettiğimizi büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kritik süreç içerisindeki Türkiye`miz için büyük tehdit oluşturduğu herkesçe de bilinen terörizm, kanlı ellerini, Bu mubarek Ramazan ayında bile, vatan evlatlarımızın üzerinden çekmemiştir. 8 şehit ve 6`sı ağır 15 askerimizin yaralanmasıyla sonuçlanan Hakkari`deki hain terör saldırısını ve terör örgütünü şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimize Allah`tan rahmet, evlerine ateş düşen ailelere, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve ulusumuza başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar ve ailelerine de geçmiş olsun diliyorum.

KAMUOYUNA DUYURU

3.Manavgat Ramazan Şenlikleri kapsamında her akşam Manavgat Stadyumu yanındaki alanda düzenlenen Ramazan Eğlenceleri Etkinliklerimiz, şehitlerimize saygı nedeniyle 3 gün boyunca yapılmayacaktır.İftar çadırındaki günlük iftar yemeklerimiz ise devam edecektir.Kamuoyuna Saygılarımla

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı