Sn.Şükrü Sözen`den Şehitlerimize Başsağlığı Mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Sn.Şükrü Sözen Siirt`in Pervari ilçesinde Jandarma`ya ait Skorsky tipi helikopterin düşmesi sonucu Şehit olan askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı.

Siirt`in Pervari ilçesinde Jandarma`ya ait Skorsky tipi helikopterin, Herekol Dağı`nda düştüğünü ve 13`ü Jandarma Özel Harekat mensubu, 4`ü de helikopter personeli olmak üzere 17 şehidimizin olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Terörizmle mücadele eden vatan evladı askerlerimizden gelen her şehitlik haberinde içimize yangın düşmektedir.

Büyük üzüntü verici olayın Atamızı ölümünün 74. yılında andığımız gün olan 10 Kasım`da meydana gelmesi acılarımızı kat kat artırmıştır.

Ancak Ata`mızın emanetini korumak için canını ortaya koyan askerlerimiz, milletimizle el ele vererek yurdumuzu hem içeriden hem de dışarıdan yıkmaya çalışanlara her zaman gereken dersi verecektir.

Türk askeri, vatanı ve milletiyle bir bütün olarak Türkiye Cumhuriyeti`ni korumak için büyük azim, kararlılık mücadeleye devam edecektir.

Elim kazada yaşamını kaybeden şehitlerimize Allah`tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile kederli ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz. Tüm Türk ulusumuzun başı sağ olsun...

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı