Manavgat Belediyesi`nden Şehidimize Mevlüt

Manavgat Belediyesi,17 Ocak tarihinde Diyarbakır`da vatani görevini yapmaktayken arkadaşının kaza kurşunuyla şehit olan Komando Er Doğan Türk`ün Manavgat`ta yaşayan ailesinin Yayla Mahallesi`ndeki evinde mevlüt verdi.

Mevlüde Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Garnizon Komutanı J.Alb.Metin Alkaya, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Meclis Üyeleri,CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ile 22 yaşında şehit düşen Er Doğan Türk`ün annesi, abisi, ailesi ve yakınları katıldı. Şehit asker Doğan Türk ve tüm şehitlerimizin ruhuna okunan mevlüdün ardından hep birlikte dualar edildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,acılı aileye başsağlığı ve sabırlar diledi.

Sözen,``Manavgat Belediyesi olarak ailemizin ve halkımızın acısını paylaşmak adına mevlüt verdik. Manavgat halkımızın hem iyi hem kötü günlerde tek yürek olarak acıları, sevinçleri paylaşması bölgemizde yaşanan sosyal barışın bir neticesidir. Biz Manavgat Belediyesi olarak sadece insanların buluşmasına ve paylaşmasına aracılık ediyoruz. Gelen her şehid haberinde yüreklerimiz tekrar tekrar yanıyor. Bu haberlerin son bulmasını diliyorum. Bu vatan topraklarını korurken şehit düşen şehidimize bir kere daha Allah`tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum``dedi.