Başkan Sözen`den Regaip Kandili ve Üç Aylar Mesajı

Manavgat Belediye Başkanı Sn.Şükrü SÖZEN Üç Aylar ve REGAİP Kandili Nedeniyle Mesaj Yayınladı.

Recep ayı ile başlayıp Şaban ayı ile devam eden ve Ramazan Ayı ile son bulan toplumumuza rahmet ve bereket getiren üç aylara girdik.Yaşamımızda yeni bir heyecan ve canlılık kazandıracak olan bu mübarek ay ve geceler,ailemize, çocuklarımıza,vatanımıza ve Allah`a karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatmakta,yanlış ve kusurlarımızdan dönmemize vesile olmaktadır.Üç Aylar geçmişin muhasebesini yaparak, geleceğe azim ve enerji dolu bir şevkle atılmak için iyi bir imkândır.Dinimizin bizden ısrarla istediği; barış, hoşgörü, kardeşlik,birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini,insanî ve ahlâkî meziyetlerin yeniden yeşermesini sağlamak görevimiz olmalı.Bu mübarek günlerde hayatımızda yeni sayfalar açarak, kardeşliğimizi kuvvetlendirmeli, hoşgörü,sevgi ve saygıyı elden bırakmamalıyız.Yoksullara ve kimsesizlere yardım eli uzatıp,anne babamız,eş dost ve akrabalarımızla ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz.Sosyal barışın en güzelinin yaşandığı Manavgat`ımızda bu yaşam tarzı fazlasıyla mevcuttur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Büyük Manavgat ailemizin birer ferdi olan hemşerilerimin üç aylarını ve Regaip Kandilini kutlar birlik ve beraberlik içinde daha nice üç aylara sağlık, sıhhat içerisinde kavuşmayı,bütün İslam Aleminin ve Türk halkının barış ve huzur içinde olmasını dilerim.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı