Zabıta Ekipleri Ramazan Denetimlerine Başladı

Belediyemiz Zabıta Ekipleri Ramazan Ayının Yaklaşmasıyla Denetimlerini Sıklaştırdı.

Belediyemiz Zabıta Amirliği ekipleri Ramazan Ayının yaklaşması nedeni ile gıda satan ve imal eden işyerlerini denetimden geçiriyor.Denetim sırasında esnaflarımız tarihi geçmiş ve bozuk ürün satmamaları konusunda dikkatli davranmaları ve satmamaları konusunda uyarılıyor.

Belediyemiz Zabıta Amirliği tarafından yapılan açıklamada:``Halk sağlıyla oynanmasına müsaade edilmeyeceği,Ramazan Ayında fırsatçılara taviz verilmeyeceğini ve yapılan denetimlerde özellikle çocuk tüketim malları olan süt,bisküvi gibi ürünlerin son kullanım tarihinin geçtiği,çocuklarımızın tek başına marketlere gönderilmemesi,bu gibi ürünlerinde son kullanma tarihlerinin kontrol edilmesi gerektiği hususunda vatandaşlarımızın dikkatli davranmaları gerekir``şeklinde uyarıda bulundular.