Başkanımızın Ramazan Ayı Mesajı

Belediye Başkanımız Şükrü Sözen yaklaşan Ramazan Ayı sebebi ile bir mesaj yayınladı.

Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında sağlanacak hoşgörü ortamının Manavgat halkını birbirine daha da çok kenetleyeceği inancındayım.

Bugüne kadar her konuda birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli Manavgat halkımın, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek gerçek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek aydan istifade edeceklerine inanıyorum

Manavgat Belediyesi olarak bizler de yoğun bir çalışma döneminde olup Ramazan ayında da sizler için çalışıyor olacağız. Bu mübarek ayda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirecek her türlü oluşumu sizler için hazırladık. Halkımızın Ramazan ayını daha rahat ve huzurlu geçirmesi ve hizmetlere daha kolay ulaşabilmesi için belediyemizin tüm birimlerini sizler için seferber ettik.

Çok büyük anlam ifade eden on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının Manavgat halkımız, ülkemiz, bütün İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, vatandaşlarımızın sevdikleriyle Ramazan Bayramı'na erişmelerini diliyorum.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı