Manavgat Belediyesi`nden Park Atağı

Manavgat Belediyesi,``Her Mahalleye Bir Park`` çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediyeye gelen talepleri değerlendiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,Mimar Sinan Mahallesi 6039 Sokak`ta ve Eski Hisar Mahallesi 9544 Sokak`ta birer adet parkın yapım çalışmalarını başlattı.

Modernleşen Hisar Caddesi İle Bütünleşecek

Eski Hisar Mahallesi 9544 Sokak`ta 2 bin metrekarelik parkın alanı için peyzaj projesi hazırlandı. Ağırlıklı yeşil alanlar olmak üzere dinlenme ve gezinti amaçlı düzenlemenin yapılacağı parkta, çim tepeleri, 2 adet heykel, bitki kasaları, yürüyüş yolları, oturma birimleri ve çocuklar için labirent çocuk oyun alanı ile aydınlatma sistemleri yer alacak.Park tamamlanınca, belediyece yeniden düzenlenip modernleştirilen Hisar Caddesi ile de bütünleşmiş olacak.

Spor Alanları Yer Alacak

Mimar Sinan Mahallesi 6039 Sokak`ta ise 3 bin 700 metrekarelik alana yapılacak olan park bölge halkını rahatlatacak.Projesi hazırlanan parkta, basket ve voleybol sahası,2-12 yaş çocuk oyun alanı, dış mekan fitnes aletleri, mangalsız piknik alanı, aydınlatma sistemi, oturma birimleri, gezinti yolları ve açık yeşil alanlar yer alacak Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,her geçen gün kent içinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Sözen, parklar tamamlandığında iki bölgenin daha modern parklara kavuşacağını, çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini vurguladı.