Manavgat Belediyesi`nden Örnek Mahallesi`ne Park

Manavgat Belediyesi,``Her Mahalleye Park``projesi kapsamında Örnek Mahallesi`nde de bir park yapımına başladı.

75. Yıl İlköğretim Okulu bitişiğindeki 3 dönümlük alana park yapılacak olması mahalle halkını da sevindirdi. Manavgat Belediyesi ekiplerince şu anda zemin çalışmaları yürütülen park için çok özel bir peyzaj tasarımı hazırlandı.İçinde basketbol, voleybol sahası, çocuk oyun grupları, fitnes aletleri, gezinti ve dinlenme mekanlarının yer alacağı parkın görsel hitabında yer alacak çiçek dizaynı ve yeşillendirme çalışmaları da titizlikle yürütülecek.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, park yapım çalışmalarının süratle devam ettiğini söyledi.

Sözen,``Göreve geldiğimizde her mahallemizin en az bir adet parka kavuşması sözünü vermiştik.Sözümüzü de tuttuk. 25 adet parkı kentimize kazandırdık.Kazandırmaya da devam ediyoruz. Hedefimiz kentte yaşayan halkımızın nefes alacağı mekanları yaratabilmek. Parkımız tamamlandığında mahalle halkımızın da çalışmamızı çok beğeneceğinden eminiz``dedi.