MYEOK Heyeti Manavgat Belediyesi`ni Ziyaret Etti

Akdeniz Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Müdürler Kurulu(MYEOK)toplantısı için Manavgat`a gelen öğretim üyeleri toplantı öncesinde Manavgat Belediyesi`ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in şehir dışında olması nedeniyle yerine Belediye Başkan Vekilliği görevini üstlenen Erşan Özden,ziyarete gelen öğretim üyelerini makamında ağırladı. Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Muharrem Kılıç,Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Hacer Sert,Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü,Doç.Dr.Mehmet Altunkaya, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.İbrahim Akıncı,Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Feyyaz Önder,Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Murat Soner Balcıoğlu, Kumluca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Sahriye Sönmez,Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Mehmet Emin İnal,Elmalı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Halil Demir,Serik Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr.Yasin Özkara,Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç. Dr.Önder Bilgin,Finike Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Metin Göksel Akpınar,Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Mehmet Arslan,Akseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Emin Doğan ve Öğrenci İşleri Daire Başkan Vekili Altuğ Erkan katıldı.Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden,MYEOK üyesi öğretim üyelerini büyük bir nezaketle ağırladı.

Ziyarette konuşan Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Muharrem Kılıç,yerel yönetimlerle kentteki yüksekokul ilişkilerinin çok önemli olduğunu, ilişkiler geliştikçe halka ve bölgeye yapılan hizmetlerin arttığını dile getirdi.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in çalışmalarından haberdar olduklarını ve özellikle ırmak kıyılarında yapılan çevre düzenlemelerini beğeni ile takip ettiklerini söyleyen Rektör Yardımcısı Kılıç,kentin gelişimini olumlu bulduklarını vurguladı.Rektör Yardımcısı Kılıç,belediyeye ait olan hastane binasının üniversiteye kazandırılmasını istediklerini de söyledi.Başkan Vekili Erşan Özden de böylesine önemli bir heyeti ağırlamaktan onur duyduklarını dile getirdi.Özden,``Ziyaretiniz bize büyük onur verdi.Manavgat eğitim seviyesi oldukça yüksek olan bir kent. Ayrıca kent halkının ve özellikle belediyemizin yüksekokula bakış açısı da çok olumlu.Üniversite ile yapılacak her türlü işbirliğinin bölgemizin gelişimine büyük katkısı olacağına inancımız sonsuz.Bu amaçla da Belediye Başkanımız Şükrü Sözen ve belediye yönetimimizin yaptığı girişimlerimiz mevcuttur.İnşallah önümüzdeki günlerde daha büyük toplantılarda ve çalışmalarda bir araya geliriz``dedi.MYEOK heyeti daha sonra belediye önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.