Manavgat Belediyesi`nden Muhteşem Sünnet Şöleni

Manavgat Belediyesi`nin 100 çocuğu sünnet ettirdiği Toplu Sünnet Şöleni,gün boyu renkli görüntülere sahne oldu.

Tüm Gün Eğlence

Manavgat Belediyesi`nin 100 çocuk için düzenlediği toplu sünnet şöleni, renkli görüntülere sahne oldu. Belediyenin katkısıyla yaklaşık 1 ay öncesinden sünnet olup iyileşen çocuklar, bütün gün aileleriyle birlikte gönüllerince eğlenerek unutamayacakları bir sünnet düğünü yaşadı. 100 çocuk ve aileleri ile Belediye Başkanı Şükrü Sözen, düğüne ev sahipliği yaparak 100 çocuğun ailelerinin davet ettikleri yakınlarını eğlenceli, davullu, zurnalı, yemekli, bot gezili, sanatçılı düğünde ağırladı.

5 Otobüsle Şehir Turu

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çocukları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak bir an bile yanlarından ayrılmadı. Sünnet şöleni öğle saatlerinde çocukların sünnet giysilerini giyerek belediyeye gelmesiyle başladı. Çocuklar ve aileleri önce belediye gençlik merkezi anfitiyatrosunda hatıra fotoğrafı çektirerek günü ölümsüzleştirdi. Davullu Aileler ve çocuklar daha sonra tahsis edilen 5 otobüsle kent turu attı. Ellerindeki bayraklarla halkı selamlayan çocukların geçişi, Manavgat halkını da mutlu etti.

Tekne Turunda Eğlence

Çocuklar daha sonra Örnek Mahallesi ırmak kıyısından 4 büyük botla ırmak turuna çıktı. Bot gezisine Başkan Şükrü Sözen de katıldı. Bot gezisinde çocuklar ikramlardan içti, dans etti. Animatör eşliğinde oyunlar oyundu. Başkan Sözen bot turunda çocuklar birlikte dans ederek sevinçlerini paylaştı Bot turu sonunda çocuklar yine otobüslerle Manavgat Şehir Stadyumuna taşınarak yemek ikramında bulunuldu. Aileler stadyumda çimlerde eğlenceli bir şekilde yemeklerini yedi.Stadyumun her yanına dağılan sünnet çocukları rengarenk görüntüler oluşturdu.

Lunapark ve Hasan Yılmaz Konseri

Çocukların sünnet düğünü gecesi ise ayrı bir güzellikteydi.Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve çocuklar önce lunaparka geçti.Lunapartaki oyuncakları başkan Sözen`in davetlisi olarak binen çocukların mutlulukları doruğa çıktı. Başkan Sözen de çocuklarla birlikte, oyuncaklara ve çarpışan arabalara bindi. Ardından stadyum alanına geçen çocuklar sahnedeki sihirbazla birlikte neşeli ve şaşırtıcı oyunlar oynadı. Ardından ünlü sanatçı Hasan Yılmaz, söylediği kıvrak şarkılarla Manavgat halkını coşturdu. Stadyumda sahne önüne yayılan vatandaşlar, bolca göbek atarak gönüllerince eğlendi. Ünlü sanatçı, daha önce Manavgat`a geldiğini belirterek, kentin bambaşka güzel bir kimliğe büründüğünü belirterek Başkan Sözen`e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

100 Çocuğa 100 Altın

Konser sonunda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sahneye isimleriyle tek tek çağırılan 100 çocuğa, 100 altın taktı.Başkan Sözen`e altın töreninde eşi Hatice Sözen, Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek, Hasan Şekerlisoy, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Servisçiler Odası Başkanı Mahir Çınar, Bakkalar, Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Akça ile mahalle muhtarları da yardım etti.

Gecede konuşan Başkan Sözen,``Çocuklarımızın bu güzel ve anlamlı gününde burada sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Bu gün bütün gün de hep birlikte onların sevincini paylaştık. Geleceğimiz olan çocuklarımız bu etkinliklerden çok daha fazlasını hak ediyorlar. Atatürk Türkiye`sinin ve devrimlerinin koruyucusu olacak çocuklarımız için ne yapsak azdır. Hepsini ve ailelerini tebrik ediyorum. Bu mutlu güne ortak olan halkımıza da hoş geldiniz diyorum.Biz de Manavgat`ı çocuklarımızın daha rahat yaşayabilmeleri için geleceğe hazırlıyoruz. Her şey çocuklarımız için``dedi.

Gecede havai fişekler de atıldı.