Yukarıpazarcı Muhtarlık Binası Törenle Açıldı

Manavgat Belediyesi kentte hayata geçirdiği tek tip tasarımlı muhtar evlerinin ilkini Yukarıpazarcı Mahallesi`nde hizmete açtı.

Yukarı Pazarcı Mahallesi Muhtar evinin anahtarı, bina, iç ve dış tefrişatı yapılmış bir şekilde mahalle muhtarı Mehmet Ali Şahin`e düzenlenen açılış töreni ile teslim edildi. Yapılan kokteylli açılış törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Yukarıpazarcı Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şekerlisoy, Belediye Meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, gazeteciler ile vatandaşlar katıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 24 metrekarelik muhtar evinin açılışını ve anahtar teslimini yaparken, mahalleye hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Başkan Sözen açılış öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi. "Manavgat`ımızda halka hizmet eden muhtarlarımızın kente yaptıkları katkıları hepimiz çok iyi biliyoruz. Muhtarlarımızla biz de sık sık bir araya gelerek ortak projeler üretiyoruz. Kent için çalışan muhtarların hizmet verdikleri yerlerde kendilerine yakışan çalışma mekanlarının olması onların en doğal haklarıdır. Kentte bütün muhtar evleri için tek tip bir yapılaşma hazırladık. Manavgat`ımızın yapısına uygun, belli metrajda ve büyüklükte. Bugün Yukarıpazarcı Mahallesi muhtar evinin açılışındayız, 15 gün sonra da Sorgun`da muhtar evi açacağız.

Bu gün burada Manavgat`ımızın en kıdemli muhtarlarından birisi olan Mehmet Ali Şahin Bey`in muhtarlık binasının açılışı için toplandık. Dileğim bu güzel muhtar evi, onun başarılı çalışmalarına vesile olur. Yeni muhtar evimiz mahalle halkına da hayırlı uğurlu olsun" dedi. Daha sonra Başkan Sözen ve muhtar Mehmet Ali Şahin, belediye meclis üyeleri vatandaşlar, açılış kurdelesini beraber kesti. Başkan Sözen vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntıları dinledi.