Başkan Sözen Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in geleneksel hale getirdiği muhtarlarla buluşma toplantılarının 3`üncüsü Boğaz Otel`de yapıldı.

Başkan Sözen`in ev sahipliğindeki yemekli toplantıya 18 mahalle muhtarının sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek, Hasan Şekerlisoy ve Fen işleri Müdürü Mustafa Kişioğlu da katıldı. 2012 yılı Temmuz ayı Belediye Meclis Toplantısı`nda cadde ve parklara şehitlerimizin ve eski belediye başkanı Hüseyin Avni Akın`ın isim verilmesini takdirle karşıladıklarını belirten muhtarlar, bu konuda gösterdiği duyarlılık nedeniyle Başkan Sözen`e teşekkür etti. Ayrıca bu yıl kentte sivrisinek sıkıntısının olmadığını da dile getiren muhtarlar, belediye çalışmalarından memnun olduklarını söyledi.

Toplantıda Manavgat`ta turizm sezonu ile birlikte trafikte büyük yoğunluk yaşandığını da belirten muhtarlar, Belediye Yönetiminin bu konuda neler yaptığını Başkan Sözen`e sordu. Mahalle muhtarları ile yapılan toplantılardan son derece memnun olduğunu dile getiren Başkan Sözen, bu sayede kent sorunlarını kaynaklarından öğrendiklerini söyledi. Trafik yoğunluğuyla ilgili köklü çözümler üretmeye çalıştıklarını belirten Başkan Sözen, bir uzmandan destek istediklerini ve bu konu üzerinde çalıştıklarını anlattı. Başkan Sözen, kentte araç köprülerinin yapımı ile trafik sorununu daha rahat çözebileceklerini de vurguladı. Toplantıda yaklaşan ramazan ayında yapılacak olan yardımların düzenli dağıtımıyla ilgili olarak da sohbet edildi.