Motosiklet Festivali`nde `Yol Şarkıları` Geçti

Manavgat Belediyesi`nin düzenlediği 4.Uluslar arası Manavgat Motosiklet Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

Gün içinde çeşitli aktivitelerle renklenen Boğaz Mevki`ndeki festival alanı,akşamları da bambaşka güzellikteki eğlenceler ve birlikteliklere tanıklık ediyor.Akşam etkinliklerindeki konsepte uygun olarak hazırlanan konser programları motosiklet tutkunlarını ve Manavgat halkını mutlu ediyor.Festivalin ilk gününde akşam saatlerinde gösteri yapan Macar motosiklet cambazı Troger Mokus,büyük beğeni toplarken,festival alanında dolaşan `Motosiklet adam` renkli görüntüler oluşturdu.

İlk günün akşamında ise Ogün Bülent Görgün sahne aldı.Türkiye`de ilk ve tek motosiklet temalı şarkılara imza atıp kazalara ve yaşamını kaybeden motosikletçilere ve motosiklet kardeşliğine yönelik bestelediği şarkılarıyla tanınan Ogün Bülent Görgün, dinleyecilerden tam not aldı. Görgün, `Yol Şarkıları` adı altında söylediği aşk şarkıları büyük beğeni topladı. Manavgat Motosiklet Festivalinde bu akşam ise, ünlü sanatçı Haluk Levent sahne alacak.