Başkan Amcadan Sünnet Çocuklarına Moral Ziyareti

Manavgat Belediyesi`nin 24 Ağustos`ta düzenleyeceği sünnet şenlikleri kapsamında çeşitli hastanelerde sünnet ettirilen 90 çocuktan 20`si bugün Manavgat Devlet Hastanesi`nde sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını attı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sünnet olan çocukları hastanede ziyaret etti. Çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Sözen, korkup ağlayan çocuklara da moral verdi. Çocuklarla sohbet edip espriler yapan Başkan Sözen, onlara harçlık da verdi. Son derece hijyenik ortamda uzman doktorlar tarafından sünnet edilen çocuklar Başkan Amcalarını karşılarında görünce çok sevindi.

Manavgat Belediyesi?nin sünnet şenlikleri kapsamında Anadolu Hastanesi`nde 20, Bilgi Hastanesi`nde 20, Hisar Tıp Merkezi`nde 25 ve Manavgat Devlet Hastanesi`nde de 24 çocuk, belediyece sünnet ettirildi. Başkan Sözen, 24 Ağustos`ta düzenlenecek olan sünnet şenliklerine tüm Manavgat halkını davet etti.