Manavgat Belediyesi Mobil Uygulaması Yayında

Manavgat Belediyesi`nin Mobil Uygulaması IOS ve Android tabanlı akıllı telefonlar ve tabletlerde hizmete girdi.

Mobil uygulama sisteminin tanıtımı Belediye Meclis Toplantı Salonu`nda yapıldı.Tanıtım toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek,Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halis Akkaya,Bilgi İşlem Personeli ile Mobil Crea İletişim firmasının Müdürü Anıl Koman katıldı.

Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, teknolojik anlamda sürekli gelişen dünyamızda Manavgat Belediyesi`nin de çağın getirdiği değişimlere ayak uydurmak amacıyla çalışmalar yaptığını söyledi. Şimşek,bu amaçla SMS sistemi, Kent Bilgi Sistemi`ni hayata geçirdiklerini ve son olarak da mobil uygulamayı yayına koyduklarını söyledi. Firma müdürü Anıl Koman ise Manavgat Belediyesinin başlattığı mobil uygulamayı basın mensuplarına yaptığı bir sunumla tanıttı.

Koman,bu uygulama ile Manavgat halkının,hayatlarını kolaylaştırmanın hedeflendiğini dile getirdi.Mobil uygulama ile,E-Belediye menüsünden TC Kimlik No,Vergi No yada Sicil No ile borç sorgulaması ve ödemesi yapılabileceğini,güncel duyuru ve haberlerin takip edilebileceğini,güncel etkinlik,video ve fotoğrafların izlenebileceğini,E-rehber ile kurumlara ulaşılabileceği,halk masası menüsünden şikayet ve isteklerin fotoğraflı olarak iletilebileceği belirtildi.