Minikler Başarı Sevincini Başkan Sözen`le Paylaştı

Antalya Büyükşehir Belediyesi`nin organize ettiği "23 Nisan Çocuk Satranç Turnuvası" na katılarak çeşitli dereceler alan Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi`nin Satranç Kulübü öğrencileri, başarı sevincini Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`le paylaştı. Başkan Sözen`i makamında ziyaret eden minik satranç şampiyonlarına Satranç öğretmeni Hüseyin Yazıcı da eşlik etti.

Minik satranççıları toplantı masasında ağırlayan Başkan Sözen, onlara çeşitli hediyeler de dağıttı. 1220 kişinin katıldığı turnuvada 5 yaş grubunda Hüseyin Doruk 11`inci, 6 yaş grubunda Burak Doğa 4`üncü, Mustafa Şahin, Ege Kayaoğlu, Çınar Sert 5`inci, Berat Atar 19`uncu, 7 yaş grubu kızlarda 185 kişi arasında Elif Özdemir 17`inci, Gülüm Kaynar 47`inci, 7 yaş grubu erkeklerde ise Umut Utku Oktay ve Fatih Ağan`ın ödüle layık görüldüğü belirtildi.

Başkan Sözen, küçük yaşta satranç öğrenerek turnuvalara katılan minik öğrencileri tek tek kutlayarak, "Sizler bu başarınızla büyüklerinizden çok daha ileride olduğunuzu kanıtladınız. Bu yaşta bu büyük başarıyı kentimize getirdikleri için Gençlik Merkezi yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Daha büyük başarıları bekliyorum" dedi.