Manavgat Belediyesi`nde Memurlar Yemin Etti

Türk Bayrağı etrafında toplanan memurların yemin ederken oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Yemin töreninden sonra Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni memurlara görevlerinde başarılar dileyerek anlamlı bir de konuşma yaptı.

Başkan Sözen,``Bugün burada memur arkadaşımızın hayatlarında dönüm noktası olan anlamlı günde birlikteyiz. Devlet memurları kamu hizmetini en iyi şekilde vermeye çalışan kişilerdir. Memuriyet millet hizmeti açısından çok önemli bir görevdir. Bugüne kadar hizmetleriniz oldu, Belediye Başkanınız olarak bugünden sonra daha fazla mesuliyet içerisinde hareket etmenizi bekliyorum. Bundan sonra görevinizin son derece büyük sorumluluk isteyen bir görev olduğunun bilinciyle çalışacağınızdan şüphem yok. Sizleri kutluyor görevinizde başarılar diliyorum. Kadrolarınız hayırlı uğurlu olsun`` dedi. Yemin töreni ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in konuşmasından sonra günün anlam ve önemi adına kadrolu memurlar, Başkan Sözen`e çiçek sundu.