MATSO Yönetimi Başkan Sözen`i Ziyaret Etti

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve yönetim kurulu üyeleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i makamında ziyaret etti.

Başkan Sözen,MATSO`nun yeni Başkanı Ahmet Boztaş`ı ve yönetim kurulu üyelerini büyük bir nezaketle karşıladı. Başkan Sözen,Boztaş ve yönetiminin Manavgat`ta çok güzel ve büyük projelere imza atarak kentin kalkınmasına katkıda bulunacaklarına inandığını dile getirdi.

Sözen,``Sayın Boztaş ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum.Bugün bizi ziyaret etmeleri de ayrıca onurlandırdı.Kendilerine teşekkür ediyorum.Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası`nın kentin kalkınmasında çok önemli bir misyon üstlendiğini hepimiz biliyoruz.Yeni yönetimin başarılı çalışmalara imza atacağına inancımız sonsuz.Manavgat Belediyesi olarak da her zaman oda yönetimine desteğe hazırız``dedi.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş yeni oda yönetimi olarak çalışmalara hızlı başladıklarını dile getirerek hedefleri ve projelerinden bahsetti.Boztaş,MATSO tarafından yaptırılması planlanan Turizm Fakültesi`ne onay almak için Gümrük ve Ticaret Bakanı`nı ziyaret ettiklerini de anlattı.