MASİAD`dan Başkan Sözen`e Ziyaret

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği`nin 5 Mayıs`ta yapılan genel kurulla yeni seçilen 19 kişilik yönetim kurulu üyesi, Ahmet Boztaş başkanlığında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i ziyaret etti. MASİAD üyeleriyle tek tek ilgilenen Başkan Sözen, yeni yönetime başarılar diledi.Yönetim Kurulunu toplantı masasında ağırlayan Başkan Sözen, MASİAD`ın bölge için yaptığı katkıları çok iyi bildiklerini belirterek, bundan sonraki dönemde de derneğin başarılı çalışmalara imza atacağından şüphesinin olmadığını vurguladı.

Ahmet Boztaş ise, derneğin 3 yıllık faaliyetlerinin yer aldığı ve basımı yeni yapılan "Bir Başarı Öyküsü" isimli yayınlarını Başkan Sözen`e sundu. Başkan Sözen yayını dikkatle inceleyerek çok beğendiğini söyledi.