Sözen,Cine 5`te Manavgat`ı ve Festivalleri Tanıttı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cine 5`te yayınlanan "Ayla Çetinkaya ile Güne Merhaba" programının canlı yayın konuğu oldu.

Başkan Sözen, her sabah 07.30-10.00 arasında yayınlanan ve oldukça büyük bir izleyici kitlesi olan sabah programına katıldı. Sohbette önce Manavgat`ı tanıtan Başkan Sözen, 17. Uluslararası Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali ile bu yıl 3.sü yapılacak olan Manavgat Motosiklet Festivali ile ilgili bilgiler verdi. Manavgat`ın Türkiye turizminin gözbebeği olduğunu belirten Başkan Sözen, rakamlarla kentin önemini anlattı. Barış Suyu Festivali ile bölgede binlerce kişiyi ağırlayacaklarını vurgulayan Sözen, Motosiklet Festivali ile de kentte ayrı bir heyecan yaratacaklarını
söyledi.

Programcı Ayla Çetinkaya`nın yönelttiği motosiklet festivali ile ilgili soruları cevaplayan Başkan Sözen, bu yıl 2000`e yakın motosiklet tutkununu ağırlayacaklarını söyledi. Sözen, "Bu yılki festivalimizde yurt içi ve yurtdışından 2000`in üzerinde motosikletçiyi Boğaz Otel Mevkii`nde ağırlayacağız. Ben de motosikletimle birlikte bu festivalde yer alacağım. Dünya genelinden motosiklet akrobatları da ağırlayacağız. Herkesi festivalimize katılmaya davet ediyorum" dedi.