Manavgat`ta Ramazan Bir Başka Güzel

Manavgat Belediyesi`nin kentte birlik,beraberlik ve paylaşım duygularının pekişmesi adına stadyum alanı yanına kurduğu iftar çadırı ve Şenlik Alanında, Ramazan`ın her günü bir başka renkli geçiyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ramazan`ın ikinci gününde de iftar çadırına gelerek zamanını vatandaşlarla geçirdi.Başkan Sözen`in yanında eşi Hatice Sözen ve çocukları İbrahim ve İrem de yer aldı. Başkan Sözen iftar saati öncesinde vatandaşlara yemeklerini dağıttıktan sonra oruç duasını da yine kendisini okudu.Her gün ilginin arttığı iftar çadırına dün akşam 2 bini aşkın vatandaş gelerek oruçlarını toplu bir şekilde açtı.Bu arada Manavgat Belediyesi`nin girişimleriyle Külliye Camii`ne yaptırılan mahya yazısı ise vatandaşlardan tam not aldı.

Camideki iki minare arasında yazılan``Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan`` yazısı Manavgat halkına eski Ramazanları çağrıştırdı.İftar saati sonrasında bir süre vatandaşlarla vakit geçiren Başkan Sözen,CHP İlçe Kadın Kolları`nın Cumhuriyet Meydanı altındaki sergi alanında düzenlediği helva sunumu ve açık hava sineması etkinliğine katıldı. Manavgat Belediyesi`nin Ramazan Şenlikleri kapsamında akşamları ise Manavgat`ın yerel sanatçıları sahne alırken, izleyiciler de gönüllerince eğlenme fırsatını buluyor.

Başkanı Şükrü Sözen,``Halkımızın iftar çadırımız ve şenlik alanımıza büyük ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor.Ben ve ailem de mümkün olduğunca zamanımızı etkinlik alanımızda geçiriyoruz.Buradaki sosyal dayanışma ve paylaşma çok önemli``dedi.