Manavgat`ta Çocukların Festival Coşkusu

18.Manavgat Barış Suyu Festivali kapsamında müzik etkinliklerinin yanında çocuklar için de eğlendirici programlar düzenlendi.

3 gün boyunca çocuklar kendilerine özel olarak kurulan sahnede sihirbaz şovları, akrobası gösterileri, yüz boyama ve balon etkinlikleriyle gönüllerince eğlendi.

Gönüllerince Eğlendiler
Manavgat Belediyesi, 18.Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali`nde bu yıl da çocukları unutmadı. Festival boyunca her akşam saat 18.00-19.00 arası stadyum alanı önünde kurulan ikinci bir sahne tamamen aile ve çocuklara ayrıldı. Sahne önüne gelen çocuklar, büyük animatör karakter oyuncaklarla gönüllerince eğlendi. Gün boyunca da yüz, boyama ve balon aktiviteleriyle eğlenen çocuklar unutmayacakları bir festival yaşadı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de sık sık çocukların eğlencelerine katılmaya çalıştı.

Çocuklar için balon katlama, yüz boyama, sihirbaz şov ve Kenya Akrobasi grubu gösteri yaptı Özel boylarla farklı ve eğlenceli bir şekilde çocukların yüzleri boyandı. Yüzleri boyanan çocuklar, profesyonel balon katlama sanatçılarının yaptığı birbirinden farklı şekil ve renkteki balonlarla eğlendi. Sihirbaz gösterisiyle şaşkınlıklarını gizleyemeyen çocuklar, masal kahramanlarıyla birlikte olma fırsatı yakaladı. Kenyalı akrobatlar ise eğlenceli Afrika müzikleriyle hünerlerini sergiledi.Kenya Akrobasi Grubu, şaşırtıcı hareketleriyle izleyenlerin eğlenceli zaman geçirmesine yardımcı oldu.