Büyük Manavgat`ın Hizmetkarlığına Talibiz

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,Taşağıl Beldesi`nde vatandaşlarla bir araya geldi.Belde halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Başkan Sözen,``9 beldesi, 19 mahallesi,78 köyüyle, edindiğimiz tecrübe Büyük Manavgat`ın hizmetkarı olmaya talibiz``dedi.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, beldelerdeki yerel seçimlere yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Sözen`in gün içindeki temposu gece yarılarına kadar sürüyor. Öğlen saatine kadar belediyedeki işlerini takip eden Başkan Sözen, öğleden sonra beldelerdeki esnafları ziyaret ediyor. Akşamları ise yine beldelerde düzenlenen halk toplantılarında vatandaşlarla kucaklaşıyor.

YOĞUN İLGİ İLE KARŞILAŞTI

Geçtiğimiz günlerde Oymapınar Beldesi`nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Sözen, dün akşam da Taşağıl Beldesi halkıyla buluştu.Taşağıl CHP Belde Başkanlığı`nın parti binası önünde organize ettiği toplantıya genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, partilisiyle, partisiziyle yüzlerce vatandaş katıldı. Belde halkı Başkan Sözen`i çok sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı.Toplantıya CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, CHP Taşağıl Belde Başkanı Raşit Akdeniz, parti yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ile beldenin eski belediye başkanları katıldı.

ÖZTÜRK,``SÖZEN SİZİN HİZMETKARINIZ``

Toplantıda ilk konuşmayı yapan CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, ülkenin içinde bulunduğu durumdan bahsederek yerel seçimlerin önemini vurguladı.Başkan Şükrü Sözen`in ise gece gündüz demeden çalışan bir belediye başkanı olduğunu belirten Ahmet Öztürk,``O`nu bir belediye başkanı olarak görmeyin.O`nu sizin de bir hizmetkarınız olarak görün. Yaptığı çalışmalarla Manavgat`ı değiştirdi, güzelleştirdi. Çalışkan belediye başkanımız size yaptıklarını anlatacak`` dedi.

AZ ZAMANDA ÇOK İŞ YAPTIK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, böylesine kalabalık bir halk topluluğu tarafından karşılandığı için oldukça duygulandığını dile getirerek konuşmasına başladı.Başkan Sözen, görev sürecinden bahsederek, çok çalışarak az zamanda Manavgat`ta büyük işler yaptıklarını anlattı. Kentte tam anlamıyla 2 yıldır çalıştıklarını belirten Başkan Sözen,ilk etapta 19 mahalle ve mücavir bölgelere hizmet için plan yapmalarına rağmen Büyükşehir Yasası`nın gündeme geldiğini söyledi. Başkan Sözen, Gençlik Merkezi, Stadyum, Huzurevi, Cumhuriyet Meydanı, Hayvan Barınağı, Irmak kıyıları düzenlemesi ve Kültür Merkezi projelerini gerçekleştirdiklerini, Manavgat`ın içme suyu sorununu çözdüklerini anlattı.

BÜYÜKŞEHİR YASASI DERSİNE İYİ ÇALIŞTIK

Başkan Sözen, şöyle devam etti. ``Manavgat`ta az zamanda çok iş yaptık. Şimdi 9 beldesi, 19 mahallesi 78 köyüyle, edindiğimiz tecrübeyle Büyük Manavgat`a talibiz. 4.5 yılda çok uzun yıllar hizmet yapmış gibi deneyim sahibi oldum. Büyükşehir Yasası`na çok çalıştık. Yaklaşık bir yıldır bu konuda dersimize iyi çalıştık. Uygulanması zor bir yasa. Edindiğim tecrübe ile bu yasayı en uygulayacak olan biziz. Bölgelere katkı yapabilecek, enerjisiyle inancıyla, koşturmasıyla, büyük ölçeklerin üstesinden gelebilecek insanların göreve gelmesini sağlamak gerek diye düşünüyorum`` dedi.

AMAÇ BÜYÜK MANAVGAT AİLESİNİ KURMAK

Başkan Sözen, büyüyen Manavgat`a hizmet etmenin hayali ile çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. Yerel seçimlerde her kesimden, her siyasi partiden destek istediğini de vurgulayarak, ``Her siyasi görüşe saygılıyız. Bütün partilere mensup arkadaşlarımdan, büyüklerimden destek istiyorum bu dönem. Amacım büyük Manavgat ailesini yaratabilmek, büyük Manavgat hayalini ortaya koymak. Beldeleriyle, köyleriyle, hizmet alan, profesyonel bir yapılanmayla Manavgat ailesini büyük ölçüde oluşturmak istiyoruz. Bunun da en temel yolu, bize inanmanız, bize sorumluluk vermeniz. 24 saat çalışıyorum. Onur duyduğum bir atanın evladıyım. Bana inanır görev verirseniz Büyük Manavgat için çalışacağımın sözünü hepinize veriyorum``dedi.