Manavgat Side`ye En Kısa Ve Geniş Yoldan Bağlandı

Belediye Başkanı Şükrü Sözen,turizm bölgelerine daha rahat ulaşılabilmesi amacıyla yeni yollar açtırmaya devam ediyor. Başkan Sözen,şimdi de 3.5 kilometrelik Sorgun-Kemer yolunu açtırarak Manavgat`ı en kısa ve en geniş yoldan Side`ye bağladı.

Sorgun-Kemer yolu

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, turizmin gözbebeği Manavgat`ta turizm yollarını açma işini hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Titreyengöl yoluna yapılan 7.5 kilometrelik yoldan sonra şimdi de Sorgun-Kemer yolunda çalışmalara başlandı.

Ekipler Harıl Harıl Çalışıyor

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, Sorgun-Kemer arasında 20 metre genişliğinde 3.5 kilometre uzunluğundaki yol açma çalışması ile Manavgat ve Side`yi en kısa ve en geniş yoldan birbirine bağlamış oldu. İki gündür bölgede harıl harıl çalışan ekipler, yolu serme asfalt ile kapladı. Çalışmalar kapsamında 40 ton asfalt, 40 ton astar kullanıldı.

Turizm Bölgeleri Önemli

Başkan Şükrü Sözen, Manavgat`ta turizm bölgelerine ulaşım yollarının hem turistler hem de vatandaş için son derece önemli olduğunu söyledi. Başkan Sözen, "Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimiz, kent merkezini en kısa ve en geniş yollardan turizm bölgelerine bağlama çalışmalarını hızla sürdürüyor. Son çalışmamızda açtığımız yeni yol ile Sorgun-Kemer yolundan kenti Side`ye bağladık. Hayırlı olsun" dedi.