Manavgat Belediyesi`nden Çifte Şenlik

Manavgat Belediyesi Hıdırellez Şenlikleri ve Anneler Günü etkinlikleri bir arada yapılacak.

Manavgat Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Hıdırellez Şenlikleri`ni,Anneler Gününe denk gelen 11 Mayıs Pazar Günü`nde organize ederek Manavgat halkına ve annelere unutamayacakları bir gün yaşatacak. Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü`nce 11 Mayıs 2104 Pazar Günü,Boğaz Mevki Mesire Alanı`nda düzenlenecek etkinliklerde hem Hıdırılllez hem de Anneler Günü kutlanacak. Saat 10.00`da başlayacak eğlenceli etkinlikler Saat 16.00`ya kadar devam edecek.

Bu yıl Manavgat Belediyesi`nce 3.`sü düzenlenecek olan Hıdırellez Şenlikleri`nde çocuklar için şişme oyun grupları, yüz boyama standları yer alacak, animasyon grupları ise sahneye eğlenceli oyunlarla çıkacak. Etkinliklerde anneler ve çocuklarının katılacağı eğlenceli yarışmalar düzenlenecek. Ayrıca yerel sanatçı Serdar Vural da en güzel şarkılarını yine anneler için seslendirecek. Yiyecek, içecek sunumunun da unutulmadığı özel günde Manavgat Belediyesi her saat başı Mesire Alanı`na ücretsiz servis kaldıracak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,11 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan Hıdırellez Şenlikleri ve Anneler Günü etkinliklerine tüm Manavgat halkını davet etti. Geleneksel olarak her yıl Hıdırellez Şenlikleri düzenlediklerini ancak bu yıl Anneler Günü`nün de aynı döneme gelmesi nedeniyle iki etkinliği bir arada yapmayı uygun gördüklerini söyledi.

Başkan Sözen,``Manavgat Belediyesi olarak her zaman sosyal barışı, Manavgat halkının birlik ve beraberliğini ön planda tuttuk. Özel günleri ve bayramları halkımızla el ele tek yürek olarak kutlayarak toplumdaki kardeşlik ve dostluk duygularını pekiştirmek en büyük amacımız oldu. Bu düşünceyle iki etkinliğimizi birleştirdik. Eğlenceli etkinliklerimizle hem annelerimizin hem çocukların gönüllerini alacağız.Tüm halkımın Hıdırellez ve Anneler Günü etkinliklerine katılmalarını istiyoruz. Haydi gelin hep birlikte coşkuyla bu güzel günü birlikte geçirelim`` dedi.