MANAVGAT SAHİLİYLE BULUŞUYOR

sahil

MANAVGAT SAHİLİYLE BULUŞUYOR

Kent merkezinde büyük öneme sahip ırmak kenarlarını düzenleme projesiyle halkın büyük beğenisini toplayan Manavgat Belediyesi, D-400 karayolunun geçtiği çevre yolu köprüsünden, Sorgun Boğaz Otel arasında kalan ırmak kıyısına yürüyüş ve bisiklet yolu yapımı için düğmeye bastı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in bizzat çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

7K4A7893

Vatandaşların, Manavgat Irmağı’nın eşsiz güzelliğini izleyerek ister bisikletle ister yürüyerek sahile ulaşmasına olanak sağlayacak projenin ilk etabının 1 aya kadar tamamlanması bekleniyor. Toplam 4,5 kilometre uzunluğa sahip olan projenin Manavgat’ın geleceği için önemli bir adım olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Turizmin en gözde mekanlarından olan Manavgat’ımızın, kent halkına ve dışardan gelen turistlere yakışır hale gelmesi için ekip arkadaşlarımla beraber gece gündüz çalışıyoruz. Kent merkezine yapmış olduğumuz ırmak kenarı düzenleme projesinin devamı niteliği taşıyan bu proje ile halkımız istediği zaman daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde sahile ulaşabilecek” dedi.

7K4A7895