Manavgat Festivallerle Renklenecek

17. Manavgat Barış Suyu Kültür Sanat ve Gençlik Festivali ve Manavgat 3. Motosiklet Festivali 8-9-10 Haziran tarihlerinde her yaştan insana hitap eden farklı etkinlikleri ile şehrin farklı noktalarında eşzamanlı olarak gerçekleşecek.

17. MANAVGAT BARIŞ SUYU KÜLTÜR SANAT VE GENÇLİK FESTİVALİ ve 3. MANAVGAT MOTOSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR!!!

Türkiye`nin En Renkli ve Özel Korteji Manavgat Festivalinde

Bu yıl tüm Türkiye`den ve uluslararası katılımlarla birlikte 200 bin kişiyi ağırlayacak olan festivaller, 8 Haziran saat 17:00`da klasik arabalar, Türkiye`nin, dört bir köşesinden Manavgat için gelen renkli VosVos`lar, yüzlerce motosiklet tutkunu ve dev maskotların katılacağı görkemli bir kortejle başlayacak. Manavgat kent merkezi Barış Suyu Festivaliyle coşarken, Boğaz Otel Mevkii`nde ise Motosiklet Festivali devam edecek.

Türkiye`nin Yıldızları Manavgat`ta

Türkiye`nin en iyi sanatçılarının ve gösteri gruplarının katılacağı festivalde bu yıl, Sibel Can, Volkan Konak, Edip Akbayram, Zeynep Dizdar, Baha, Erkan ve Akademi Jale sahne alacak. Türkiye`nin dünyaya açılan penceresi Anadolu Ateşi, Shaolin Rahipleri, Pekin Akrobasi ve Kenya Akrobatlarının muhteşem gösterileri Manavgat`ta kültürel bir buluşma noktası yaratacak.

Manavgat Kültür Başkenti Oluyor

Manavgat Festivali 17. Yılında kültür, sanat ve bilim etkinlikleriyle de fark yaratacak. Psikolog Sibel Parlak, İş geliştirme Uzmanı Kenan Yüce ve Yapı güçlendirme uzmanı Dr. Ramazan Özçelik`in seminer vereceği festivalde, ünlü yazar Buket Uzuner okurları ile buluşarak imza günü gerçekleştirecek. Tanınmış fotoğraf sanatçıları ve ressamlar sanat tutkunlarıyla buluşurken, Manavgat halkı ve turistler ebru, ahşap boyama, ev ekonomisi workshoplarına ücretsiz katılma imkanı bulacaklar.

Çocuklar Unutulmadı

Her yaştan insana hitap edebilme özelliğini taşıyan Manavgat Barış Suyu Kültür Sanat ve Gençlik Festivalinde çocuklar için de birçok aktivite yapılacak. Her gün saat 16.00`da kapılarını açacak olan Çocuk aktiviteleri saat 19.00`a kadar Manavgat stadyumunun ön tarafında çocuklara özel hazırlanan alanda gerçekleştirecek.

Festival Afişleriyle Görsel Şölen

Bu yıl çok geniş kitlelere hitap edecek festivaller ile ilgili olarak da Manavgat Belediyesi`nce hazırlanan ve içeriklerinde çocuk, genç, barış, sevgi, kardeşlik ve dünya cenneti Manavgat temalarının işlendiği 4 ayrı afiş tasarımı ise herkes tarafından beğeni topladı.