Macar Troger Mokus Yine Nefes Kesti

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali,her yıl olduğu gibi 5.yılında da Macar motosiklet akrobatı Troger Mokus`un nefes kesen gösterilerine sahne oldu.

Macaristan`tandan her yıl olarak düzenli olarak gelen ve Manavgat`ı çok sevdiğini belirten Troger Mokus,festival alanında önce fotoğraflarını imzalayarak hayranlarına dağıttı.Motosiklet tutkunları akşamüstü ise Mokus`un muhteşem motosiklet gösterisini izleme imkanı buldu.Boğaz Otel önüne kurulan alana gelen Troger Mokus, gerçekleştirdiği etkileyici ve heyecan dolu gösterisiyle motor tutkunlarının olduğu kadar Manavgat halkının da sevgisini kazandı.

Mokus,5.Yıla özel gerçekleştireceği şovlarla yine festivale damgasını vurdu. Gösteride en fazla alkışı ise Mokus, motosiklete ters binerek aldı.
Yaklaşık 30 dakikalık gösteri sonrası izleyenler motosikletle unutulmayacak anlara şahit oldu.Müzik eşliğinde akıl almaz gösteriler yapan şovmeni izleyiciler uzun süre alkışladı.Macar Mokus daha sonra festival alanında gezerek hayranlarıyla buluştu, sohbet etti.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de Troger Mokus`a her yıl düzenli olarak gelerek festivale renk kattığı için teşekkür etti.