Manavgat Lalelere Bezendi

Manavgat Belediyesi,İlçeyi güzelleştirmek amacıyla yaptığı çalışmaların verimini alıyor. Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in kent görselliğini düzenleme çalışmaları kapsamında aralık ayında ekilen laleler açınca, kavşaklar ve caddeler bir anda şenlendi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in kent görselliğini yenileme çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçeler ekipleri tarafından aralık ayında dikilen laleler açtı. Antalya Caddesi, İbrahim Sözen Caddesi, İmam Hatip Kavşağı, Demokrasi Kavşağı, Yapay Şelale önü, Sorgun kavşağı, belediye önü gibi önemli geçiş noktaları ve merkezlerde yapılan ekim çalışmasında 25 bin lale soğanı dikilmişti.Sarı,kırmızı,mor gibi renklerde dikilen lalelerin bakımı yine belediye ekipleri tarafından rutin olarak yapıldı.
Kentin ana arterlerinde açan lalelerin güzelliği vatandaşları da memnun etti. Kimi turistler, lalelerin arasında fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarışıyor. Kavşaklardaki laleleri gören vatandaşlar çalışmayı yapan Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti.