Manavgat Belediyesi`nden Parklara Bakım

Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,kentteki mevcut parkları yenileyip güzelleştiriyor.

Belediye çalışanları son bir hafta içinde 5 adet parkı yeniledi.Yayla Mahallesi`ndeki Osmanlı Parkı ve Uygarlık Parkı,Bahçelievler Mahallesi`ndeki Şehit Harun Yarar Parkı,Emek Mahallesi`ndeki Dostluk Parkı ve Mimar Sinan Mahallesi`ndeki Sevgi Parkı belediye ekiplerince revizyondan geçirildi.Çalışmalar kapsamında yer parkeleri yenilendi, oyun grupları temizlenip tamiratı ve boyası yapıldı,çimleri yeniden ekildi.

Parklarda yapılan revizyon işlemleri mahallede yaşayan vatandaşlarca olumlu karşılandı.

Mahalle sakinleri,``Parklarımız eskimişti.Belediye çalışmalarından sonra çocuklarımızı gönül rahatlığı ile parklara gönderebileceğiz.Belediye Başkanımız Şükrü Sözen`e teşekkür ederiz dedi.