MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN ÇAYYAZI-ÇAĞLAYAN MAHALLESİNE PA

+çAYYAZI-+çA¦ŞLAYAN MAHALLES¦-'NE PARK (4)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDENÇAYYAZI-ÇAĞLAYAN MAHALLESİNE PARK

Manavgat’ta ırmak kıyısı düzenlemelerini tüm hızıyla sürdüren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “her mahalleye bir park” çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

Başkan Sözen, son olarak vatandaşlardan gelen istek üzerine, Çağlayan-Çayyazı Mahallesi’nde park çalışması başlattı. Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Çayyazı Mahallesi’nde yer alan 3 bin 600 metrekarelik alandaki park çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

+çAYYAZI-+çA¦ŞLAYAN MAHALLES¦-'NE PARK (6)

Belediye ekipleri tarafından projelendirilen parkın, çocuk, genç ve yaşlı toplumun her kesimine hitap edecek şekilde dizayn edildiği belirtildi. Park içerisinde 1 adet voleybol-basketbol sahası, oturma ve dinlenme alanları, parke taşı döşenmiş yürüyüş yolları, fitness alanı ve çocuk oyun alanının yer alacağı vurgulandı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kent içinde yeşil alan miktarını artırma çalışmaları kapsamında “her mahalleye bir pak” projesine ara vermeden devam ettiklerini söyledi. Sözen, “İlk hizmet dönemimizde Manavgat’ımızda 40’ın üzerinde park yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. İkinci hizmet dönemimizde de aynı düşünce ile mahallelerden gelen park taleplerini geri çevirmiyoruz. Amacımız halkımızın daha iyi bir çevrede yaşamalarını sağlamak” dedi.

+çAYYAZI-+çA¦ŞLAYAN MAHALLES¦-'NE PARK (2)

+çAYYAZI-+çA¦ŞLAYAN MAHALLES¦-'NE PARK (8)