Manavgat Belediyesi 100 Çocuğu Sünnet Ettiriyor

Manavgat Belediyesi`nin bu yıl düzenleyeceği Toplu Sünnet Şöleni,kayıt yaptıran 100 çocuğun sünnet olarak erkekliğe adım atmaları ile başladı.

Çocuklar,belirlenen 4 hastanede son derece hijyenik şartlarda sünnet olmaya başladı. Toplu Sünnet Şöleni, ise 16 Ağustos`ta muhteşem ve eğlenceli bir organizasyonla yapılacak.

Manavgat Belediyesi`nin Toplu Sünnet Şöleni, çocukların sünnet olarak erkekliğe adım atmaları ile başladı. Belediyeye kayıt yaptıran 100 çocuk dünden itibaren,Hisar Tıp Merkezi, Anadolu Hastanesi,Bilgi Hastanesi ve Devlet Hastanesi`nde hijyenik şartlarda sünnet olmaya başladı. Aileleriyle birlikte hastanelere gelen çocuklar oldukça heyecanlıydı. Kimi korkup ağlayan, kimisi heyecandan yerinde duramayan çocukları, hastane personeli ve aileleri rahatlatmaya çalıştı.

Sünnet Şöleni 16 Ağustos`ta
Sünnet olan çocuklara Manavgat Belediyesi tarafından sünnet gömleği hediye edilirken,çocukların 16 Ağustos`ta yapılacak sünnet şenliği için de kıyafetleri temin edildi.100 çocuğun,1 hafta boyunca gruplar halinde hastanelerde sünnet edileceği belirtildi.Manavgat Belediyesi, çocuklar,aileleri ve Manavgat halkının katılacağı muhteşem sünnet şöleni için hazırlıklara şimdiden başladı.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de sünnet olan çocukların ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.