MANAVGAT BELEDİYESİ DRAGON ŞENLİĞİ DÜZENLEYECEK

MANAVGAT BELEDİYESİ DRAGON ŞENLİĞİ DÜZENLEYECEK

Manavgat Belediyesi 6. Dragon Kano Şenlikleri 4-5-6 Temmuz 2019 tarihlerinde Titreyengöl’de düzenlenecek. Manavgat Belediyesi ve (TİSOYAB) Titreyengöl Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği işbirliği düzenlenecek olan Dragon Şenlikleri’ne katılacak olan takımlar belirlenmeye başladı.

Dragon Şenlikleri’ne katılmak isteyen takımların en geç 3 Temmuz Çarşamba günü saat 13.00’e kadar [email protected] adresine başvurmaları gerektiği belirtildi. Manavgat’ın Sorgun Mahallesi’nde 1. Derece Doğal Sit Alanı Sorgun Ormanı içerisinde doğal bir göl olan Titreyengöl’de kano festivalinin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi amacıyla hazırlıklar ve temizlik çalışmaları da büyük bir titizlikle yürütülmeye devam ediyor.

DSC_9453

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Dragon Şenliklerine tüm Manavgat halkını davet etti. Başkan Şükrü Sözen, “Her kesimden kent halkımızı ve özellikle gençlerimizi sporun her dalına yöneltmeye çalışıyoruz. Dragon yarışlarının ise farklı bir boyutu var. Hem turizme canlılık getiriyoruz, hem sportif etkinlik düzenlemiş oluyoruz, hem de eşsiz güzellikteki Titreyengöl’ün tanıtımına katkı yapmış oluyoruz. Bu yüzden çok önemsediğimiz dragon şenliklerimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Başvuru Formu İçin Lütfen Tıklayınız.

Yarışma Talimatları İçin Lütfen Tıklayınız.

DSC_9531

DRAGON FEST¦-VAL¦- (5)