MANAVGAT BELEDİYESİ CİTY EXPO’NUN YILDIZI

DSC_0847

MANAVGAT BELEDİYESİ CİTY EXPO’NUN YILDIZI

6. Antalya Expo Şehircilik ve Teknolojileri Fuarına katılan Manavgat Belediyesi fuarın yıldızı oldu. Manavgat Belediyesi fuarda misafirlerini ağırlamaya başladı.

DSC_1053

Fuar için büyük bir titizlikle hazırlanan standın açılışında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, Birim Müdürleri yer aldı. 3 gün boyunca misafirlerini ağırlayacak olan fuarda Manavgat Belediyesi’nin sevimli standı ziyaretçiler tarafından oldukça beğenildi. Led ekran ve canlı portakal ağaçlarının bulunduğu standda ziyaretçilere Manavgat’ın tanıtımı yapılıyor. Fuar gün boyunca çeşitli eğlence organizasyonlar ve ikramlar eşliğinde devam edecek. Manavgat Belediyesi 2016 yılında hayata geçireceği projelerini dev led ekranda ziyaretçilere tanıtırken belediye tarafından hazırlanan ve Manavgat halkının danslarıyla içinde yer aldığı “HAPPY Manavgat” filmi izleyicilerden tam not alıyor.

DSC_1057

DSC_1063