MANAVGAT BELEDİYESİ ASFALTTA HEDEFİ YAKALADI

asfalt +ğal¦-+şmalar¦-, (6)

MANAVGAT BELEDİYESİ ASFALTTA HEDEFİ YAKALADI

Manavgat’ın 106 mahallesine ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet veren Manavgat Belediyesi, bu yıl 170 km asfalt dökerek programına aldığı asfalt hedefini gerçekleştirdi.

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Manavgat'ın birçok mahallesinde asfalt çalışmalarını yaz boyunca sürdürdü. Havaların elverişli gitmesi ise belediyenin asfalt hedefini gerçekleştirmesinde etkili oldu.

asfalt +ğal¦-+şmalar¦- 23 (5)

Fen işleri ekipleri, halka hizmet götürmek adına mahallelere sıcak asfalt, sathi kaplama, yama, yol bakım ve reglaj çalışmaları kapsamında bu yıl 170 km hedefini yakaladı. Çalışmalar kapsamında Taşağıl, Evrenseki, Ilıca ve Hatıplar gibi mahallelerde yeni imar yolları açılırken, pek çok mahallede de 70 km’yi aşkın yol bakımı ve reglajı yapılarak yollar tertemiz bir hale getirildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ''Kentimizi Manavgat halkına yakışır bir hale getirmek adına yürüttüğümüz hizmetlerin en başında gelen asfalt çalışmalarında tam 170 km yolumuz asfaltlandı. Havaların da iyi gitmesi işlerimizi kolaylaştırdı.

asfalt +ğal¦-+şmalar¦-, (7)

Şu anda pek çok mahallemizde ise asfalt çalışmalarımız devam etmekte. Böyle giderse yıl tamamlanmadan hedefimizin üstüne çıkacağız. Amacımız özellikle kırsal mahallelerimize asfalt dökerek merkezle buluşturmak. Belediye bünyesinde açtığımız Muhtarlık Müdürlüğümüz ise yakında faaliyete geçecek. Bu müdürlüğümüz her mahallenin ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları hızlı ve düzenli bir şekilde yürütecek. Çalışmalarımızda bizlere destek veren tüm Manavgat halkına teşekkür ederim” dedi.

asfalt +ğal¦-+şmalar¦-, (9)

asfalt +ğal¦-+şmalar¦- 23 (2)

asfalt +ğal¦-+şmalar¦- 23 (1)

asfalt +ğal¦-+şmalar¦- 23 (4)