Macar Mokus`tan Yürekleri Hoplatan Gösteri

Macar motosiklet cambazı Troger Mokus,Manavgat Belediyesi`nin 4.Uluslararası Motosiklet Festivali`nde yaptığı gösterilerle yürekleri ağızlara getirdi.

Manavgat`taki festivale her yıl gelerek hayranlarını sevindiren Macar motosiklet cambazının 4 değişik motosiklet ile yaptığı gösterileri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Manavgatlılar ve festivale şehir dışından gelen konuklar izledi.

Motosikletini profesyonelce kullanarak akıl almaz hareketler yapan Mokus, kimi zaman güldürdü,kimi zaman korkuttu.Motosiklet üstünde gitar bile çalan Mokus`un Titanik müziği ile yaptığı gösterisi ise büyük beğeni topladı.Olası bir kazayı önlemek için bariyerlerle çevrili aladaki gösteri sonrasında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, motor cambazı Troger Mokus`a teşekkür etti.

Başkan Sözen,her yıl kendilerini kırmayarak Manavgat`a gelen Mokus`un artık kent halkı tarafından da iyice tanındığını söyledi.Mokus`un gösterileri,festival süresince devam edecek.