Livaneli Günleri Başlıyor

Manavgat Belediyesi`nin düzenlediği Zülfü Livaneli günleri yarın başlıyor. Etkinlikler kapsamında Manavgat Belediyesi,ünlü sanatçıyı Manavgat halkıyla buluşturacak.

Manavgat Belediyesi`nin düzenlediği Zülfü Livaneli günleri yarın başlıyor. Etkinlikler kapsamında Manavgat Belediyesi, ünlü sanatçıyı Manavgat halkıyla buluşturacak."Güneşle Geliyoruz" adı altında düzenlenen organizasyonla kente gelecek olan Zülfü Livaneli, söyleşi, panel ve imza günlerine katılacak. Hafta boyunca Zülfü Livaneli`nin Sis, Şahmeran, Yer Demir Gök Bakır, Veda, Mutluluk filmlerinin gösterimi sanatçının da katılımıyla Kordon Caddesi`ndeki amfitiyatroda gösterime sunulacak. 28-29-30 Nisan tarihlerinde düzenlenecek etkinliklerde bulunacak olan ünlü sanatçı, kitaplarını imzalarken de halkla buluşacak. Livaneli günleri etkinliklerinin ilk gününde Saat: 20.30`da Kordon Caddesi Amfitiyatroda "SİS" filminin gösterimi yapılacak. Ünlü Sanatçı 28 Nisan?da Manavgat`a gelecek.

Zülfü Livaneli Haftası Programı

26 Nisan 2012 Perşembe
"Sis" Filminin Gösterimi
Saat:20.30