Manavgat Belediyesi Köylere Hizmete Devam Ediyor

Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Manavgat Belediyesi, köylere yapılan hizmetleri artırarak sürdürüyor.

Manavgat Belediye Meclisi,Büyükşehir Yasasında değişiklik yapan kanunun belediyelere tanıdığı köylere hizmet götürme yetkisi konusunda Türkiye`de karar alan ilk belediye olmuştu.2012 Aralık ayında yaptığı olağanüstü meclis toplantısında alınan köylere hizmet götürme kararı Ocak ayında uygulanmaya başlamış pek çok köyümüze Manavgat Belediyesi`nce hizmet götürülmüştü.

Köylere,yolların bakım,onarım ve tadilatının dışında her türlü ihtiyaç malzemesinin aktarıldığı belirtildi. Köylere bank verilmesi,yol tamiratında çalıştırılması için kamyon,kepçe,greyder,beko kepçe temini,piknik masaları temini, 400`lük,300`lük,200`lük büz,evleri yanan vatandaşlar için kiremit, çimento ve yapı tuğlaları temini, yolların yamanması için mıcır, köylerdeki camilerin tamiratları için kum temini,demir yardımı,çakıl temini,köylerin yolları için asfalt dökümleri,kamyon temini,kilit parke taşı yardımları,köy okulları için oyun grupları,stabilize malzemesi, mezarlıklar için oturma grupları ve bordür temini yardımları yapıldığı bildirildi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, köylere yapılan yardımların artarak devam edeceğini ve daha büyük hizmetlerin belediyece götürüleceğini söyledi.

Başkan Sözen,``Manavgat Belediyesi büyük belediyedir.78 köyümüze sorumluluğumuz gereği hizmet etmeye devam ediyoruz.Köylü vatandaşlarımızdan gelen istekler ise her geçen gün artmakta.İmkanlar ölçüsünde hepsini sıraya koyduk.Her bir köyümüze ulaşacağımızdan hiç bir vatandaşımızın şüphesi olmasın``dedi.