Kızılağaç`a Yatırım Yapmaya Devam Edeceğiz

Başkan Sözen`e CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk,parti yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.Her ziyaret ettiği esnafla uzun uzun sohbet eden Başkan Sözen, bölgenin sorunlarını da yine esnaflardan dinledi.Esnaflar Başkan Sözen`i güler yüz ve büyük bir sevgiyle karşıladı. Kızılağaç Bölgesi`ni çok önemsediklerini belirten Başkan Sözen, göreve geldikten sonra da can damarı turizm bölgesine yatırımlar yaptıklarını ve görevin yeniden nasip olması halinde yatırımlara devam edeceklerini dile getirdi.

Başkan Sözen,``Kızılağaç`ın sorunlarını biliyorduk. Öncelikle bölgenin su sorununu Avrupa Birliği projesiyle çözdük.Kızılağaç şimdi temiz suyuna kavuştu.AB İçme suyu projesi kapsamında tam 22 kilometre içme suyu borusu bölgemize döşenmiştir.Bunun dışında yol ve kaldırım düzenlemesi sorunlarına da el attık. Görev bize yeniden nasip olursa bölgemize yatırımlar yapmaya da devam edeceğiz``dedi.