Mehmet Akif Ersoy`da Kavşak ve Yol Çalışması

Mehmet Akif Ersoy`da Kavşak Çalışması Trafiği Rahatlatacak

Mehmet Akif Ersoy Caddesi`ndeki kanal geçişi menfez çalışmasının tamamlanmasıyla bölgede başlatılan kaldırım, yol ve kavşak çalışmaları süratle devam ediyor, Başkan Sözen`in sürekli denetimlerle gidişatını kontrol ettiği kavşak çalışmasının tamamlanmasıyla daha önce yaşanan trafik sıkışıklığı da ortadan kalkmış olacak.

Başarılı Mühendislik Uygulaması

Manavgat Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi`nde 60 metrelik kanal geçişi menfez çalışmasının geçtiğimiz günlerde tamamlanmasının ardından kavşak, kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarına süratle başladı. Mehmet Akif Ersoy Caddesi 4081 Nolu Cadde ve 4082 Nolu Cadde kesişimlerinde yapılan kavşak çalışması, Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in konunun üzerine titizlikle düşmesi ile son derece başarılı mühendislik uygulamaları ile devam ediyor. Çalışma alanı cami, araç yoğunluğu gibi bir çok sınırlayıcı faktör ile çevrili olan bölgede çalışan belediye ekipleri, projeyi birebir büyük bir incelikle uyguluyor.

Trafik Karışıklığı Ortadan Kalkıyor

Mehmet Akif Ersoy Caddesi`nde yapılan kavşak düzenlemesinde,Mehmet Akif Caddesi`nden Remzi Güven Caddesi`ne geçişler ile 4081 Sokaktan 4082 sokağa geçişler, döner ada etrafından istenen yöne en kısa yönden dağılımı emniyetli bir şekilde sağlandı.
Yapılan düzenlemede iki şeritli yol, kavşak yaklaşım mesafesine gelmeden önce, 1 şeride düşürülerek döner adaya bir aracın girmesi sağlandı. Sadece Mehmet Akif Caddesi`nin sağ geçişi 2 şerit olarak düzenlendi. Yapılan düzenleme ile daha önce yaşanan trafik karışıklığı da ortadan kaldırılmış oldu.

Başkan Sözen`den Sürekli Denetimler

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bölgedeki kavşak, kaldırım ve yol çalışmalarını sık sık yerinde denetliyor. Bölgedeki çalışmaların büyük bir titizlik ve mühendislik başarısı ile yürütüldüğünü belirten Başkan Sözen, yapımı çok zor olan bir kavşak çalışmasına imza attıklarını dile getirdi. Çalışmaların en kısa zamanda bitirileceğini de vurgulayan Başkan Sözen, vatandaşlardan biraz daha sabırlı olmalarını istedi. Sözen,``Amacımız Manavgat halkına en güzel hizmetleri sunarak onların rahat yaşamalarını sağlamak. Çalışmalarımız nedeniyle etrafa verdiğimiz rahatsızlık en kısa sürede bitirilecektir. Havaların da düzelmesiyle çalışmalarımız gece gündüz sürmekte.Kente kazandıracağımız bu kavşak çalışmasıyla trafik de bir nebze olsun rahatlayacak.Bize verdikleri destek nedeniyle vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum``dedi.