Başkan Amcadan Karne Hediyesi Lunapark Bileti

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,yarıyıl tatiline giren ilköğretim ve lise öğrencilerine karne hediyesi olarak lunapark bileti hediye etme geleneğini bu yıl da sürdürüyor.

Başkan Sözen,24 Ocak Cuma günü tatile girecek olan öğrencilere karnelerini getirmek kaydıyla lunapark bileti hediye edecek.Karnelerin Örnek Mahallesi Irmak kenarındaki Park Portakal`a getirerek gişedeki görevliye gösteren öğrenciler, 4 adet lunapark biletini alabilecek. Başkan Sözen`in lunapark bileti hediyesi 25 Ocak-9 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak.Çocuklar biletleriyle 7 boyutlu sinema,elma kurdu,zıp zıp, tren,trafik park,çarpışan bot ve sekoline binerek gönüllerince eğlenme fırsatını bulacak.

Başkan Sözen,``Çok çalışarak başarılı bir dönem geçiren çocukları yarı yıl tatilinde biraz olsun eğlendirebilmek amacıyla onlara tatil boyunca kullanabilecekleri ücretsiz lunapark bileti hediye etme geleneğini bu yıl da sürdürdük.Çocukların en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamaya çalışırken, onların boş vakitlerini de en iyi şekilde değerlendirmelerini ve her şeyden önce stres atmalarını istiyoruz. Yaptığımız bütün yatırımlar,işler gelecekte çocuklarımızın daha güzel bir Manavgat`ta yaşamaları içindir.Tüm çocuklarımıza tatil boyunca iyi eğlenceler diliyorum``dedi.