Kanal Boyunda Demir Korkuluk Önlemi

Manavgat Belediyesi,Aşağı Pazarcı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi ve 4081 Sokakları kapsayan alanda yol genişletme ve kaldırım düzenlemesi çalışmalarını tamamladıktan sonra su kanalı kenarına demir korkulukları döşemeye başladı.Artık çocuklar okula güvenle gidip gelebilecek.

Manavgat Belediyesi Aşağı Pazarcı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi ve 4081 Sokak`ta yol genişletme ve kaldırım düzenlemesi çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmayla 1100 metrelik yol güzergahında, 2 bin 750 m2 parke döşendi. Yol genişletme çalışmaları ile istinat duvarları yapıldı. Yolda kalan bahçe duvarı, çit, korkuluk ve ağaç gibi engeller kaldırılarak imar planındaki yerlerine getirildi. Belediye ekipleri, çocukların okula gidip gelmesinde tehlike yaratabilecek kanal boyunu ise demir korkuluklarla kapatma çalışmalarını yürütüyor.

Yol çalışmalarında son olarak 1500 metrelik yol bordürü döşendikten sonra ise asfalt döküleceği açıklandı. Tüm işlemler tamamlandıktan sonra yol, 7.5 metrelik çift yön olarak trafiğe açılacak. Başkan Sözen,``Çalışmaları en çok öğrencilerimizin okula gidip gelirken tehlike yaşamamaları için başlattık. Yolumuzu en kısa sürede çift yön olarak kullanıma açacağız. Yeniden tehlikesiz hale gelen yolumuz hayırlı uğurlu olsun``dedi.