Başkan Sözen`den Kadir Gecesi Kutlaması

Belediye Başkanı Sn. Şükrü Sözen Kadir Gecesi Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı.

Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan`ın son günlerini yaşıyoruz. Ramazanla birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesi`nde doruğa çıkan manevi güzelliklerimizin, sevgi, merhamet ve yardımlaşma duygularıyla toplumsal huzur içinde kuvvetlenerek devam etmesini temenni ediyorum. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm dualar diliyorum ki ailelerimiz, milletimiz, ülkemiz ve Manavgat`ın birliği ve bütünlüğü, daha ileriye gitmesi ve huzuru adına kabul olur. Bu çok özel olan ilahi günlerde yardıma muhtaç herkesin elinden tutmak, öte yandan ülkemizdeki mağdurların, haksızlığa, hukuksuzluğa uğramış olanların da haklarına sahip çıkmak Kadir Gecesi`nin bizlere yüklediği sorumluluklardandır. Ben de Manavgat Belediye Başkanı olarak tüm halkımla manevi paylaşımda bulunacağım bir mubarek güne daha ulaşmanın heyecanını ve huzurunu yaşıyorum. Bayram havasını da hissetmeye başladığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi?nin bütün İslam Aleminin ve Manavgatlılar için sevgi, huzur, sağlık, kardeşlik ve sosyal barışın birlikteliğinde hayırlara vesile olmasını temenni eder kandillerini en içten dileklerimle kutlarım.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı