İftar Çadırında Kadir Gecesi Buluşması

Manavgat Belediyesi iftar çadırının Kadir Gecesi`ndeki konukları, mahalle muhtarları ve MHP İlçe yönetimi oldu. MHP`liler ve muhtarlar Başkan Sözen`le birlikte iftar kuyruğuna girip oruçlarını açtı.

İftar Kuyruğunda Oruç Açtılar

Manavgat Belediyesi iftar çadırı, dün MHP İlçe yönetimi ve 19 mahalle muhtarını ağırladı. Alana önce mahalle muhtarları birer birer gelmeye başladı. Çadıra daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Manavgat İlçe Teşkilatı yönetim kurulu ve Kadın Kolları Başkanı Emel Yıldız, İlçe başkanı Halil Gubaş önderliğinde geldi. Mahalle muhtarları ve MHP İlçe Yönetimi iftar yemeği kuyruğuna girdi. Konukları tek tek ağırlayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de onlarla birlikte kuyrukta yerini aldı. Kuyruk sırasında ezanın okunması nedeniyle mahalle muhtarları oruçlarını ayakta su içerek açtı.

Birlik ve Beraberlik

Daha sonra masalara oturan muhtarlar ve MHP yönetimi oruçlarını, Sözen ve vatandaşlarla birlikte açtı. Başkan Sözen,mikrofonla tüm iftar çadırından tüm Manavgat halkının Kadir Gecesini kutlayarak, bu gecede edilen duaların kabul olmasını dileğinde bulundu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Bu gün bu mubarek günde yaşadığımız buluşma, Manavgat`taki birlik, beraberlik ve paylaşım duygularının ne kadar önemsendiğinin bir göstergesidir. Bu gün bu iftar çadırını ziyaret eden MHP yönetimi ve muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum".

Gubaş;"İftar Çadırında Oruç Açmaktan Mutluyuz"

MHP İlçe Başkanı Halil Gubaş, Ramazan ayında birlik ve beraberlik duygularının hat safhaya ulaştığını ayrıca belirterek, Manavgat Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ve iftar vakti evlerine yetişemeyen vatandaşlarımıza yönelik kurulan iftar çadırında bugün oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biliyorsunuz bu gece Kadir gecesi. Bin aydan daha hayırlı bir gece. Bu gece dua ederek af dileyen herkesin duaları kabul görür. Bu vesile ile de tüm halkımızın kadir gecesini kutluyoruz" dedi.Öte yandan Manavgat Belediyesi İftar çadırındaki birlik ve beraberlik görüntüsü vatandaşlardan büyük takdir gördü.