Başkan Sözen`den Kadınlara Anlamlı Kutlama

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü`nde tüm gününü kadınlara ayırarak çeşitli kutlamalarda bulundu.

TURİZM EMEKÇİ KADINLARI UNUTMADI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü`nde tüm gününü kadınlara ayırdı.Başkan Sözen`in kadınlar günü etkinlikleri sabahın erken saatlerinde başladı.Başkan Şükrü Sözen saat 06.00`dan itibaren turizm duraklarına giderek, otellerde çalışan turizm sektöründeki emekçi kadınlara,karanfil hediye etti. Sabah saatlerinde CHP`li meclis üyeleri ve Başkan Sözen`den karanfil alan kadınlar bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

YILIN KADINI PLAKETİ ENGELLİ ANNESİNE

Başkan Şükrü Sözen daha sonra eşi Hatice Sözen,CHP Kadın Kolları Başkanı Dilşat Taş ve partili kadınlarla birlikte, yaşam mücadelesinde anne olarak üstün fedakarlık gösteren Ayşe Hayıt`ın evini ziyaret ederek Yılın Kadını ödülünü takdim etti.40 yaşındaki engelli oğluna yaşadığı imkansızlıklara rağmen güç koşullarda bakan ve geçtiğimiz yıllarda da çok genç yaştaki kızını kaybeden 63 yaşındaki Ayşe Hanım`a plaketini Sözen ve partili kadınlar hediye etti.Ayşe Hayıt,kendisini yılın kadını ödülüne layık gören Başkan Sözen ve hanımlara teşekkür etti.

MANAVGATLI HANIMLARA SÖZEN`DEN KARANFİL

Yılın kadını ödülü takdiminden sonra Başkan Sözen ve CHP`li belediye meclis üyesi adayları ve partililer Cumhuriyet Meydanı`na geçerek burada Manavgatlı hanımlara karanfil dağıttı.Başkan Sözen,ilk karanfili ``En büyük destekçim hayat arkadaşımın gününü kutluyorum`` diyerek eşi Hatice Sözen`e verdi.Sözen daha sonra köprü üzerinden geçen tüm kadınların gününü kutlayarak çiçek hediye etti.Sözen`i karşılarında gören hanımlar oldukça sevindi.Bu arada Manavgat Belediyesinin hazırladı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü fotoğraf standı ise oldukça ilgi gördü.