Başkan Sözen İşçilerini Unutmadı

Memurlarıyla Daha Önce Buluşmuştu

Memurlarına geçtiğimiz günlerde özel gece düzenleyerek gönüllerini alan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediyenin kadrolu işçilerine de Boğaz Otel`de kaynaşma ve dayanışma yemeği verdi. Sazlı sözlü yemek buluşmasına Başkan Şükrü Sözen, başkan yardımcıları Hasan Şimşek, Hasan Şekerlisoy, belediye meclis üyeleri, belediyenin kadrolu 95 işçi çalışanı, DİSK Genel İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Cemal Aybar ile diğer sendikaların temsilcileri katıldı. Belediye çalışanları geceye aileleri ve çocuklarıyla katıldı.

Ben de Bir Belediye Çalışanıyım

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, otel girişinde davul zurna ile karşılandı. Sözen, salona girer girmez, çalışanlarına hitaben çok anlamlı bir konuşma yaptı. Çalışanlarına ?Kader arkadaşımsınız? diye hitap eden Şükrü Sözen, Belediye Başkanlığı sürecinde en büyük desteği kendilerinden aldığını vurguladı. Başkan Sözen, kendisine "Belediye Başkanı" olarak anons edilmesine de kızarak, "Bu gün bu gece, burada ben bir belediye başkanı değilim. Ben de oturan arkadaşlarım gibi belediyenin bir çalışanıyım. Lütfen ayrı tutmayın" dedi.

Kader Arkadaşlarımsınız

Başkan Sözen konuşmasında şunları söyledi. "Değerli arkadaşlarım sizlerle böyle bir gece düzenlemek, güzel bir ortamda olmak istedik. Çünkü bu süreci sizlerle beraber yaşıyoruz. Her birinizin günlük hayat telaşı içinde ne tür sıkıntılar yaşadığınızı biliyoruz. Sizlerin Manavgat belediyesine ve çevresine verdiğiniz emeği biliyorum. Her biriniz Manavgat için mücadele ediyorsunuz. Bu anlayışınız için teşekkür ediyorum. Her biriniz Manavgat Belediyesi`ni sırtında, omzunda taşıyan insanlarsınız. Sizlerle daha samimi bir ortamda olma ihtiyacı hissettiğim için buradayız. Her birinizi bir personel gibi değil, bu süreci paylaştığım kader arkadaşı olarak değerlendiriyorum. Bu yüzden de şartlarınızı iyileştirmek amacıyla elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bunu her yerde dile getirmeye çalışıyorum. Hepiniz özel insanlarsınız. Hiç birinizin siyasi görüşü benim umurumda değil. Görevinizi de en iyi şekilde yaptığınıza inanıyorum. Türkiye`de kritik bir dönemdeyiz. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı geri kaldık belediye olarak. Bunu telafi etmek için çok çalışmalıyız, hep beraber, elele, hep birlikte. Manavgat`a yapılan her katkı, Manavgat`a konan her bir taş, sizin çocuklarınızın da geleceğini ilgilendiriyor. Bizler burada kentin yarınlarını, sizin yarınlarınızı değerlendiriyoruz. Bu koltuklar kimseye baki değil. Biz de bunun bilincindeyiz. Hepinizin bize gereken katkıyı vereceğine inanıyoruz. Buna şüphem yok. Hepinize iyi akşamlar diliyorum". Daha sonra Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve çalışanları birlikte oyunlar oynadı, gece boyunca dans etti.