Manavgat Belediyesi`nden Irmakta Büyük Temizlik

Çevreyi ve doğal yaşamı korumayı her zaman ilk plana yerleştiren Manavgat Belediyesi, Manavgat ırmağı ve kıyılardaki temizlik çalışmalarını artırarak sürdürüyor.

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü`ne bağlı olarak hizmet yapan ırmak temizleme ekibi,Manavgat`ta Eski Balıkhane`den Boğaz Mevkii`ne, Boğaz Mevki`nden Küçük Şelale`ye kadar olan kısımda, bir tekne ile sürekli temizlik yapıyor. Yaz sezonu başından itibaren çalışmalar kapsamında ırmak içindeki ve kenarlarındaki çöpler ile doğal olarak oluşan yosunlar temizleniyor.

Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaların rutin olarak devam ettiğini ancak ırmağın korunması konusunda vatandaşlardan destek beklediklerini dile getirdi.
Ekipler,``Bizler ırmağımızı elimizden geldiğince temizliyoruz. Ancak vatandaşlarımızdan da duyarlılık bekliyoruz.Çöpleri, pet şişeleri, cam şişeleri ırmağımıza atmasınlar. Daha yaşanılabilir bir çevre için ırmağımızı hep birlikte koruyalımdedi.