Irmak Kıyıları Halkın Akınına Uğruyor

Irmak kıyıları peyzaj düzenlemeleri gece gündüz halkın akınına uğruyor.

Manavgat Belediyesi`nin bundan 6 ay önce Manavgat Irmağı kıyılarında başlattığı büyük peyzaj projelerinde etap etap mutlu sona ulaşılıyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in Afyonkarahisar ve Şemdinli Beytüşşebap`ta verilen şehitlerimiz nedeniyle açılış törenini ertelediği Yukarıpazarcı Irmak Kıyısı, halkın kullanımına açıldı. Yukarıpazarcı Irmak Kıyısı, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla, piknik alanları, balık tutma ve seyir terasları, çocuk oyun ve hayvan gezdirme alanlarıyla, kafeleri, açık hava fitnes mekanları ve spor tesisleriyle hem gündüz hem gece Manavgat halkının akınına uğruyor.

Bir zamanlar, vatandaşların yaklaşmaya bile korktuğu bu eşsiz güzellikteki ırmak kıyıları, şimdi çocuk sesleri ve akşam saatlerinde spor yapan vatandaşların neşesiyle bambaşka güzelliğe bürünüyor. Gün içerisinde kentin dört bir yanından gelen vatandaşlar, ırmak kıyılarında çoluk çocuk gezip, dinlenme imkanı buluyor. Vatandaşlar, ırmak kıyılarını yeniden kentle buluşturan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e teşekkür etti. Vatandaşlar, "Eskiden buralarda gezmek, oturmak mümkün değildi. Şimdi bu güzellikleri yaşayabiliyoruz. Hizmetleri getiren başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise Yukarıhisar ve Aşağıhisar Irmak Kıyı bantlarındaki çalışmalarının da hızlı bir şekilde tamamlanacağını söyledi. Başkan Sözen, ırmak kıyılarında yapılan düzenlemelerinde etap sayısını artırdıklarını şu anda 5 etapta çalışmaların sürdüğünü de vurguladı.