Başkan Sözen Ilıca Halkıyla Buluştu

Ilıca Beldesi`nde konuşan Başkan Sözen, ``Huzurlu,kardeşlik içinde, düşmanlığın güdülmediği,kimsenin rencide edilmediği,kimsenin kimseye hakaret etmediği bir yerel seçim süreci diliyorum. Bunun sağlanmasında idarecilere,mülki amirlere,duyarlı halkımıza ve siyasetçilere,bizlere büyük görev düşüyor. Biz bunu sağlamak için elimizden geleni yapacağız``dedi

Gece Gündüz Demeden Çalışıyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yerel seçime 4 aylık bir süreç kala belediye hizmetlerini aksatmadan yürütürken aynı zamanda da seçimlere yönelik çalışmalar yapıyor.Başkan Sözen`in, gün içindeki temposu gece yarılarına kadar sürüyor.Öğlen saatine kadar belediyedeki işlerini takip eden Başkan Sözen,öğleden sonra beldelerdeki esnafları ziyaret ediyor.Gün,Başkan Sözen için hala bitmemiş oluyor.Akşam saatlerinde ise yine beldelerde geniş katılımlı toplantılar düzenleyerek vatandaşlarla kucaklaşıyor.

Soğuk Havaya Rağmen

Başkan Sözen,son olarak dün akşam Ilıca Beldesi`nde geniş katılımlı bir toplantı düzenleyerek vatandaşlarla kucaklaştı. Toplantıya CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ilıca CHP Belde Başkanı Galip Tümbül ve çok sayıda vatandaş katıldı.Başkan Sözen toplantı alanına gelirken,tüm vatandaşların ellerini tek tek sıktı. Soğuk havaya rağmen toplantı alanına gelen Ilıcalılar ise Başkan Sözen`i büyük sevgi ve ilgiyle karşıladı.Başkan Sözen,``Soğuk havaya rağmen bu saatte bize zaman ayırdığınız için sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum``dedi.

Huzurlu Seçim Dileği

Seçim startının Türkiye`de verildiğini, Başkan Sözen,bu seçimlerin huzurlu, dostane,kardeşlik çerçevesi içinde, bölge menfaatlerini düşünerek geçmesini ve vatandaşların huzurla oy kullanabilmesini yürekten temenni ettiğini söyledi.Başkan Sözen,bunun sağlanmasında idarecilere, mülki amirlere,duyarlı halka ve duyarlı siyasetçilere büyük görev düştüğünü söyledi. Karar mercii halktır diye konuşmasına devam eden Başkan Sözen, ``Bizler topluma hizmet etmek için aldığımız terbiyeler gereği göreve talibiz deriz.Kendimizi anlatırız. Tanıtırız. Kendisiyle ilgili nihai kararı halk verir.Halka inancımız, saygımız sonsuzdur.Sizlerin önünüzde bir kere daha eğiliyorum``dedi.

Manavgat Büyük Bir Aile Oldu

Manavgat`ın büyüdüğünü ve koca bir aile olduğunu anlatan Başkan Sözen,140 bin civarında seçmen ve totalda 250 bin nüfusa ulaşıldığını söyledi.Böylesine büyük bir Manavgat`ın yönetimine talip olmanın yürek ve cesaret işi olduğunu vurguladı.Başkan Sözen, Büyükşehir Yasası`nın uygulanacağı bu süreçlere bilerek talip olanları tebrik ettiğini de vurgulayarak,``Ben bu süreçlerde bizi neyin beklediğini biliyorum.Mart sonundaki seçimin ertesi günü Manavgat tek merkezden yönetilecek.Hiç kimse ben bu sürecin üstesinden sorunsuz gelirim demesin.Vatandaşa yalan söylemesin.Bir ucumuz Alara Çayı,bir ucumuz Serik,bir ucumuz Isparta sınırı.Dev bir yapı. Hiçbir alt yapı olmaksızın 9 belde, 19 mahalle,78 köy Manavgat Belediyesi`nden hizmet bekleyecek``dedi.

Büyükşehir Yasası`nın Üstesinden Biz Geliriz

Büyükşehir Yasası ile ilgili olarak hazırlıklarını anlatan Başkan Sözen,``Bizim bu konuda 1.5 yıllık çalışmalarımız mevcut.Önceleri biz de bilmiyorduk.Ama bu yasaya çok çalıştık. Yasanın bize verdiği yetkiyle bütün beldelerin,imar planlarını,alacağını vereceğinin dökümanlarını istedik. Uzun süredir çalışıyoruz.Biz şu iddiadayız. Bu çalışmalarla geleceğe yönelik hizmet planlarımızı yapıyoruz. Birikimlerimiz, tecrübelerimizle bu sürecin üstesinden ancak biz geliriz``dedi.

Manavgat`ta 271 Milyonluk Yatırım Yaptık

Pek çok sıkıntıya rağmen Manavgat`ta ciddi hizmetler yaptıklarını da vurgulayan Başkan Sözen,271 milyon TL`lik yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi.Başkan Sözen Manavgat`ta yapılan hizmetlerle ilgili halktan olumlu tepkiler aldıklarını da vurguladı.Başkan Sözen şöyle devam etti.``Bütün Manavgat`ın her şeyden daha önemli olduğunu,huzurun,dostluğun, kardeşliğin asıl olduğunu düşünerek, birbirimize düşmanlık gütmeden, birbirimize rencide etmeden,hakaret etmeden bir seçim süreci diliyorum.Bu sizlere ilk gelişimiz değil.Tekrar tekrar geleceğiz.Önümüzdeki süreçte projelerimizi de açıklayacağız.Bütün siyasi partilerimizden olan olmayan büyüklerimizden,arkadaşlarımızdan, kardeşlerimizden bu seçimlerde destek istiyorum.Manavgat`a bir dönem daha hizmet etmek istiyorum.Vereceğiniz her türlü karara saygılı olduğumu da belirtmek isterim``dedi.