Başkan Sözen`den Çat Kapı İftar Ziyareti

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,Ramazan ayında her akşam bir mahalle muhtarının belirlediği bir aileyle birlikte iftar yaparak kentin değişik kesimlerindeki vatandaşların da gönüllerini alıyor.

Başkan Sözen son olarak Aydınevler Mahallesi`ndeki dar gelirli bir ailenin evine konuk oldu. Sözen`e CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ve Mahalle Muhtarı Tahsin Yılmaz da eşlik etti. Aileyle birlikte neşeyle kurulan sofraya oturup iftar saatini bekleyen Belediye Başkanı Sözen, bu arada ailenin sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Birlikte dualar edilip yapılan iftardan sonra aileyle çay sohbeti de yapıldı.Urfalı aile, ziyaretinden dolayı Başkan Sözen`e teşekkür ederek, Urfa Balıklı Göl`ün tablosunu hediye etti.

Ramazan ayında mümkün olduğunca kentte her mahalleye ulaşmaya çalıştığını belirten Başkan Sözen, ay sonuna kadar ziyaretlerinin süreceğini söyledi. Sözen,"Ramazan ayı, yardımlaşma ve paylaşma ayı.Bu ayda mümkün olduğunca her kesimden vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyorum.Onların sofralarını paylaşırken,sıkıntılarını, üzüntülerini ve neşelerini de paylaşıyoruz.İftar ziyaretlerimiz devam edecek"dedi.